Wie zijn wij?

Sandra

Ruim vijfentwintig jaar geleden werkte ik als secretaresse op een suf kantoor. Een baan die achteraf totaal niet bij mij paste. Na drie jaar heb ik mijn mantelpakje in de wilgen gehangen en ben ik een opleiding tot kapster gaan volgen in de hoop hieruit meer voldoening te halen. En dat is gelukt! In 2001 ben ik begonnen als zzp-er. Eerst bij mensen thuis, later in mijn kapsalon aan huis en in een salon waar ik een stoel kon huren. In bezig zijn met ‘haar’ heb ik mijn skills gevonden en kan ik mijn creativiteit kwijt. Persoonlijke aandacht, gericht advies en samen met jou op zoek naar een kapsel dat echt bij jou past dat is wat ik belangrijk vind en dat geeft mij zoveel voldoening. Ik werk met passie en niet op de klok. Blijf mij vernieuwen en ontwikkelen door het volgen van cursussen en trainingen zowel in Nederland als daar buiten. Ik wil mij onderscheiden en ga voor het wauw effect. De verftechnieken die ik beheers zijn niet in een half uur ingezet het is preciezie werk. Ik ben dol op natuurlijke en krachtige kleuren zolang ze je gezicht maar laten spreken. Het is fantastisch om te zien hoe ogen nog meer gaan stralen en hoe een vale huid een gezondere tint krijgt alleen maar door verandering in kleur. Om dit te bereiken werk ik vaak met meerdere tinten door elkaar. Voor het inzetten neem ik ruim de tijd, alles voor het mooiste resultaat. Mijn energie haal ik al jaren uit de geweldige reacties van mijn klanten, ze zijn mijn visitekaartjes. Met de opening van de HairLounge ligt mijn laatste puzzelstukje op zijn plek. Een salon waar een combinatie van persoonlijke aandacht, vakkennis en een resultaat waar jij blij van wordt centraal staat. Dit alles in een ambiance waar jij heerlijk even bij kan komen van de drukte uit het dagelijkse leven. Mijn plaatje is compleet. Iedere ochtend weer fluitend op de fiets naar mijn werk, een heerlijke sfeer tussen collega’s en tevreden klanten… Het maakt mij een nog blijer mens.

Martine

Als kind was ik al met de haren van mijn poppen bezig. Knippen, vlechtjes maken en zelfs de oppas zat regelmatig met de krullers in de haren. Dus een beroep al kapster moest het zeker worden! Na diverse opleidingen voor dames en heren zit ik inmiddels alweer 30 jaar in het kappersvak! Na al die jaren hanteer ik nog steeds met liefde en passie mijn schaar, föhn en verfkwast. Ik ben altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken. Bij mij krijg je niet alleen advies welke kleur en kapsel het mooist tot zijn recht komt, maar ik geef ook graag tips hoe jij jouw haar het beste kunt verzorgen en zelf in model kan brengen. Meer persoonlijke aandacht en service voor jou, zodat jij met een blij gevoel vertrekt! Dat maakt dit werk zo bijzonder. Graag tot ziens bij HairLounge!

Dominique

Al van jongs af aan was het duidelijk. Kapster worden was altijd mijn ding. In de familie was steeds weer een ander de klos met kammen, knippen of krullen zetten. Na de kapperschool heb ik nu alweer tien jaar praktijkervaring. Nog steeds werk ik met veel enthousiasme. Vol met ideeën en op de hoogte van de laatste trends, probeer ik, altijd in overleg met de klant, tot weer een verbluffend resultaat te komen. Zodat zij met een goed gevoel en een glimlach op hun gezicht, de deur uitgaan. Naast het knippen en kleuren vind ik het ook belangrijk om de klant tips en informatie te geven over het in model brengen en de verzorging van het haar. Omdat elk haartype weer anders is. Dit totaalplaatje geeft mij veel voldoening in dit mooie kappersvak!

Joyce

Inmiddels 37 jaar ervaring in het kappersvak. Wat begon op mijn 15e als zaterdaghulp in de kapsalon van Ad Peters in Deventer, waar ik vervolgens mijn opleiding tot kapster heb gevolgd, heb ik in de 7 jaar die ik voor hem werkte o.a. deelgenomen aan shows en trainingen verzorgd voor aankomende kapsters. Na 2 jaar bedrijfsleidster in een kapsalon in Zutphen te zijn geweest, ben ik naar het westen verhuisd en heb ik in Aalsmeer bij “All About Hair” van Olaf van de Wildeberg mijn carrière voortgezet.

Mijn uitgangspunt in mijn werk is dat ik de klant op zijn/haar gemakt stel. Ik luister goed naar wat de klant wil, maar bovenal naar wat het haar wil. Ik blijf altijd geïnteresseerd in de nieuwste mode en technieken en dat vertaal ik graag naar de wensen van de klant.

Nicolette

Het kappersvak zit bij mij in de familie; mijn overgroot oma, oma en moeder waren kapster en ik ben hen gevolgd. De kappersopleiding heb ik door mijn inzet en enthousiasme versneld mogen afronden. (2 jaar in plaats van 3 jaar) Daarna mocht ik al snel volledig mee draaien in de salon. Het is een super mooi en dankbaar beroep. Ik word altijd blij als klanten tevreden de deur uit gaan! Na vijf jaar in dit mooie vak heb ik mij veel bijzondere verf- en kniptechnieken eigen gemaakt. Nog steeds ben ik heel leergierig en blijf mij zoveel mogelijk ontwikkelen. Hoop je snel in mijn stoel te mogen ontvangen!

Lisa

Crea bea Lisa word ik ook wel eens genoemd. Altijd een bezig bijtje met sport en voeding, maar het allerliefste zit ik met mijn handen in jouw haar!

Het begon met het kortwieken van de barbies van mijn zusje en inmiddels zit ik alweer bijna 10 jaar in het vak! Het blijven door ontwikkelen en vooral nieuwe technieken uitproberen blijft dit vak boeiend maken. Heerlijk om met een dosis creativiteit de beste coupe aan te meten en het beste bij iemand naar voren te halen. Ik stel mezelf altijd de vraag; ‘als ik zelf in de stoel zou zitten, zou ik dan met deze coupe de salon willen verlaten?’

Zeer gedreven en een geboren perfectionist, dat ben ik! Vier dagen per week ben ik te vinden bij Hairlounge.

Onze visie

De visie van de HairLounge is even tijd voor jezelf. In onze ruime salon hebben wij bewust gekozen voor maar zes kapplaatsen. Dit om het zo rustig en persoonlijk mogelijk te houden. Tevens beschikken wij over een sfeervolle relaxte loungeruimte waar het heerlijk vertoeven is als de verf intrekt. Uiteraard onder het genot van de lekkerste cappuccino of bijvoorbeeld een latte macchiato caramel. Om het gevoel van ontspanning nog meer kracht bij te zetten is de minimale leefdtijd vastgesteld op twaalf jaar. Dat wordt zeer gewaardeerd door onze klanten die zelf een oppas regelen voor hun kinderen tijdens hun kapsalonbezoek. Wij vragen je dan ook nadrukkelijk ook jouw eigen kinderen onder deze leefdtijd niet mee te brengen tijdens een bezoek aan HairLounge.

Onze hairstylistes zitten al jaren in het vak. Om up to date te blijven van de nieuwste trends en technieken volgen wij regelmatig trainingen. Dit houdt ons niet alleen scherp, hierdoor werken wij ook met passie, kunnen we gericht advies geven en blijven we vernieuwend. Ook staan we open voor jouw eigen ideeën! Samen op zoek maar een kleur en kapsel waar jij van gaat stralen dat is waar het bij HairLounge om draait!

YOUR HAIR IS YOUR BEST ACCESSORY

KOM BINNEN

Maandag 9:00 - 17:30
Dinsdag 9:00 - 17:30
Woensdag 9:00 - 17:30
Donderdag 9:00 - 17:30
Vrijdag 9:00 - 17:30
Zaterdag 8:30 - 16:00
Zondag -

CONTACT

Telefoon

023 5762076

Adres

Kruisweg 947
2132CD Hoofddorp